FRANS RUNDVLEES

France Limousin scharrel rundvlees behoort tot de absolute top op het gebied van smaak, kwaliteit en gezondheidsgaranties. Deze garanties worden weergegeven in het ‘Cahier des Charges’ . Dit is het reglement waaraan de boeren, die aangesloten zijn bij Union France Limousin, zich streng dienen te houden. Indien zij een overtreding begaan, is levenslange uitsluiting het gevolg.

De smaak van France Limousin scharrel rundvlees staat hoog aangeschreven. Dit werd in het verleden en wordt nog steeds bevestigd door topkoks en diverse jury’s van smaakwedstrijden. Je proeft dat de natuur zijn gang heeft kunnen gaan. France Limousin scharrel rundvlees heeft een hele pure, uitgebalanceerde smaak, kortom een echte ouderwetse vleessmaak.

Door de maat genomen is France Limousin scharrel rundvlees, mede vanwege de bergwandelingen van het rundvee aldaar, mager vlees. Daarmee bedoelen we dat France Limousin geen overtollig vet heeft. Net een klein randje aan die stukken waaraan dat hoort te zitten en net die fijne dooradering in die delen die daarom vragen.